Classic Legs
U kunt nu hoogwaardige beenmode kopen van moderne materialen maar met een hint naar het verleden. Vanzelfsprekend kunt u voor de echte klassieke beenmode ook bij Classic Legs terecht. Mocht u graag beenmode bij ons willen kopen of iets willen vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze beenmode artikelen, kousen en panty's, worden bij bekende fabrieken gemaakt en door ons, onder eigen merk, op de markt gebracht. De prijs van deze beenmode is lager dan de normale winkelprijs omdat we minder geld uitgeven aan de verpakking en niets aan reklame besteden.
We wensen u veel plezier met onze beenmode producten.
Menu pagina
Producten lijst
Kwaliteits garantie
Contact
Beenmode producten menu
Beenmode
Beenmode kent talloze varianten. Vanuit de bewerkelijke echte kousen met naad is de rond gebreide kous ontstaan die later een broekje kreeg waardoor de panty, of zoals men in belgie zegt "de kousbroek" onstond.
Later kwamen de hold-ups, eerst zoals onze superkous en later in een moderne variant met kanten boord.

Maar ook nu nog zijn er echte nylons, kousen met naad te koop.
Het assortiment is nu veel groter dan vroeger, de nylon glans panty's en kousen zijn nu een groot deel van onze keuze aan beenmode.
Ook het aanbod van kleuren in beenmode neemt toe. We verkopen nu nylon kousen en hold-ups in 24 kleuren en er is speciale bruids beenmode.
Classic legs
panty's
Accesoires
Hold - ups
Kousen
F F nylons
Lingerie
Classic Legs, bijzondere beenmode en lingerie